Find out more about us

De drijvende kracht achter Mellendijk Motor PartsDe drijvende kracht achter Mellendijk Motor Parts is Albert Mellendijk, geboren en getogen in de Achterhoek en vanaf de aanschaf van zijn eerste brommer (hij was nog maar net 9 jaar) is zijn passie voor de motorsport, én het sleutelen eraan, geboren.

Toen hij op 17-jarige leeftijd werkzaam kwam in de metaalbranche had hij de middelen om zijn eerste echte crossmotor aan te schaffen en heeft hij vanaf de jaren ’80 zijn sporen verdiend in de motorcross zowel regionaal, nationaal als ook internationaal.

Door zijn handigheid, inzicht en zijn passie voor de techniek en jarenlange ervaring in de motorbranche is Albert inmiddels uitgegroeid tot een gedreven specialist in met name motoren voor de cross en offroad, maar ook het reviseren van wegmotoren is hem niet vreemd.

Anno 2020 bestaat Mellendijk Motor Parts 10 jaar. Vanaf 2014 zijn wij officieel dealer van Husqvarna Motorcycles en vanaf medio 2017 is dit uitgebreid met een samenwerking met WP (veringen). Eind 2020 kunnen we het motormerk GASGAS hieraan toevoegen. Samen met een klein team enthousiaste medewerkers helpen wij u graag op weg naar het vinden van de perfecte motorfiets, zowel nieuw als gebruikt.

Mellendijk Motor Parts onderscheidt zich door zijn expertise en de Achterhoekse gastvrijheid. Kom vrijblijvend aan of maak een afspraak. Wij nemen graag de tijd voor u!

MOST POPULAR BRANDS:

    View All Popular Brands