Ook voor de jeugd een mini-baan en gelegenheid tot proefrijden tijdens de opstapdag in Varsseveld!

Ook voor de jeugd een mini-baan en gelegenheid tot proefrijden tijdens de opstapdag in Varsseveld!https://www.mellendijkmotorparts.nl/wp-content/uploads/2023/10/Foto-EE2-Husqvarna-jeugd.jpg

Speciaal voor de jeugd!!
Kennis maken met de crosswereld?
Dit is JOUW kans.
Wanneer en waar?

– Gelijktijdig met de opstapdag tijdens de off-road rit in Varsseveld op 12 november 2023
– Je vindt ons op het parkeerterrein bij de “Radstake “ in de Heelweg waar ook de start van de off-road rit plaatsvindt.

Brouwer motors organiseert in samenwerking met WP dealer Albert Mellendijk van MMP een opstapdag tijdens de off-road van de VAMAC.

Op 12-11-2023 wordt het door Brouwer motors voor de jeugd mogelijk gemaakt om de elektrische motorfietsen van Husqvarna te proberen.
Op deze dag is er speciaal voor de jeugd een mini-baan aangelegd. Tevens is het mogelijk om op deze elektrische motorfietsen speciale WP vering te testen. Dit deel wordt ondersteund door Albert Mellendijk van MMP. Hij is gecertificeerd dealer en WP specialist.

De motoren zijn beschikbaar gesteld door KTM Nederland en het rijden is geheel gratis.

Een licentie is die dag niet verplicht, wel moet er ingeschreven worden met een geldig ID. Daarna ontvang je een daglicentie via de KNMV.

Vooraf Inschrijven is mogelijk, o.v.v jeugd-opstapdag VAMAC 2023, via onderstaande mailadressen of op de dag zelf. (VOL=VOL)
[email protected] of [email protected]

Ben je nieuwsgierig naar de Husqvarna EE2 ?
Klik dan op volgende link: https://youtu.be/zsKPYMPiXyY?si=AesOon3tcJJRa6GL

Categories: