Bel ons op: 06-55983268

Marco Leerink Nederlands kampioen CUP 250.

Zondag stond de voorlaatste cupwedstrijd op de planning in Holten. Met trainen meteen lekker in me ritme en wist de snelste tijd neer te zetten.

De eerste manche kwam ik goed weg en begon op plaats drie. Na enkele ronde wist ik de tweede man te passeren. Toen ik drie rondes achter de eerste aan reed, wist ik ook hem in te halen en zo de koppositie over te nemen. De wedstrijd gecontroleerd uitgereden en weten te winnen.

De tweede manche kon het dan gaan gebeuren. Met een top twintig plaats had ik genoeg om de titel te pakken. Met de start kwam ik opnieuw als derde de eerste bochten door. Opnieuw wist ik na enkele rondes de tweede man in te halen. Vlak achter de eerste kwamen we halverwegen de manche al in de achterblijvers. Rijdend op een tweede plaats was meer dan voldoende voor de titel. Omdat het te gevaarlijk werd door de achterblijvers heb ik gekozen om op save de manche uit te rijden. Dat is gelukt en zo wist ik met een tweede plaats, de nieuwe Nederlands Kampioen Cup 250 te worden.

Ik wil iedereen bedanken wie aanwezig kon zijn en wie dit mogelijk heeft gemaakt. Volgende week de allerlaatste cup van het seizoen in Axel en dan zit het seizoen er op.

 

Reacties zijn gesloten.

Like onze pagina

Husqvarna

Openingstijden

Maandag: 09:00 tot 18:00 en van
19:00 tot 21:00
Dinsdag: 09:00 tot 18:00
Woensdag: 09:00 tot 13:00
Donderdag: 09:00 tot 18:00
Vrijdag 09:00 tot 18:00
Zaterdag 09:00 tot 13:00