Bel ons op: 06-55983268

Tweede plaats voor Marco Leerink in Veendam. Lees hieronder zijn verslag!

Vandaag was de NK cup in Veendam. Met trainen ging het al meteen goed met de snelste tijd in mijn groep.

De eerste manche kwam ik slecht weg en begon rond een achtste plek. Ik kwam goed naar voren en wist de aansluiting te vinden op de leider.  Bij het springen een bult ging ik te ver voorover en vloog recht door de baan uit. Gelukkig viel ik niet, maar remde hem wel stil.  Het duurde even voordat ik verder kon. Ik hervatte de wedstrijd op een elfde plaats. Kwam steeds verder naar voren tot dat ik ten val kwam. Opnieuw moest ik rond een elfde plek beginnen. Met nog enkele rondes te gaan wist ik toch nog naar een zesde plaats te rijden.

De tweede manche kwam ik iets beter weg en begon op een vijfde plaats. Bij de eerste doorkomst kwam ik als tweede door. Meteen zette ik de druk erop. De hele wedstrijd hield ik de leider onder druk. Op het einde wou ik hem passeren maar door een gevallen rijder werd de wedstrijd vroegtijdig afgelast. Ik moest genoegen nemen met een tweede plaats.

Totaal werd ik vandaag tweede.

Reacties zijn gesloten.

Like onze pagina

Husqvarna

Openingstijden

Maandag: 09:00 tot 18:00 en van
19:00 tot 21:00
Dinsdag: 09:00 tot 18:00
Woensdag: 09:00 tot 13:00
Donderdag: 09:00 tot 18:00
Vrijdag 09:00 tot 18:00
Zaterdag 09:00 tot 13:00