Bel ons op: 06-55983268

UMX Lochem, lees hier het wedstrijd verslag van Marco Leerink.

Gisteren had ik een uitwisseling in Lochem. Door de snelle service van Mellendijk Motor Parts was de motor weer optijd klaar. Met trainen rustig aan gedaan en de motor ingereden.

De eerste manche moest ik weer een lootje trekken. Ik trok lootje dertien. Dit betekende een redelijke startplaats. De start was best goed en kwam rond een zevende plaats de eerste bocht uit. Het rijden ging lekker en kon gedurende de manche steeds verder naar voren rijden. De een al laatste ronde wist ik nog de tweede man te passeren en zo de eerste manche op een tweede plaats te eindigen.

De tweede manche kwam ik opnieuw aardig weg en begon rond een achtste plaats. Dit keer wou het even niet zo als ik ging en kwam moeilijk naar voren. In het midden van de manche kende ik nog een probleem met een plastic deel aan de vering. Ik moest even stoppen om dit op te lossen. Dit kostte wel even tijd en verloor veel plekken. Toch nog wat  terug kunnen rijden naar een twaalfde plaats.

Totaal werd ik vijfde. Volgende week heb ik een NK in Veendam.

Reacties zijn gesloten.

Like onze pagina

Husqvarna

Openingstijden

Maandag: 09:00 tot 18:00 en van
19:00 tot 21:00
Dinsdag: 09:00 tot 18:00
Woensdag: 09:00 tot 13:00
Donderdag: 09:00 tot 18:00
Vrijdag 09:00 tot 18:00
Zaterdag 09:00 tot 13:00