Bel ons op: 06-55983268

3e plaats UMX Halle voor Marco Leerink.

Beste Sponsoren,

Zaterdag stond de umx in Halle op het programma. De training verliep goed tot dat de voorvering kapot ging. Gelukkig kon ik na de training snel na MMP voor een setje andere voorpoten op te halen.

De eerste manche was de start goed. Reed de beginfase op een tweede plaats. Helaas stond de vering nog niet goed afgesteld. Ik kon daardoor niet mijn ritme houden en verloor een plaats. Later in de wedstrijd nog mijn achterwiel kapot gesprongen. Gelukkig wel uit kunnen rijden. De eerste manche als derde gefinisht.

De tweede manche begon ik op een derde plaats. Hielt het goed vast maar er zat helaas niet meer in. Ook de tweede manche als derde gefinisht.

 ————————————————————————————————————————————————————————————————————-

Vandaag was de ONK in Lierop. Helaas bleef mij de pech achtervolgen. De training ging super en wist een achttiende tijd neer te zetten.

De eerste manche pakte ik een matige start. Helaas viel ik ook nog in de tweede bocht. Daarna ging het rijden wel heel goed. Wist een goed ritme te pakken en reed sterk terug. Tot vier rondes voor het einde reed ik op een achttiende plaats. Helaas brak het subframe af. De wedstrijd rustig uitgereden. Helaas kon dit niet meer gemaakt worden. Dat betekende geen start in de tweede manche.

Met vriendelijke groet,

Marco Leerink

Reacties zijn gesloten.

Like onze pagina

Husqvarna

Openingstijden

Maandag: 09:00 tot 18:00 en van
19:00 tot 21:00
Dinsdag: 09:00 tot 18:00
Woensdag: 09:00 tot 13:00
Donderdag: 09:00 tot 18:00
Vrijdag 09:00 tot 18:00
Zaterdag 09:00 tot 13:00