Bel ons op: 06-55983268

Marco Leerink UMX & ONK Harfsen

Wedstrijd verslag Marco Leerink weekend in Harfsen 18 & 19 mei.

Lees hier onder zijn wedstrijd verslag!

 

Zaterdag reed ik mee met de UMX in Harfsen. De baan lag er goed bij en de training ging goed met een derde tijd.

De eerste manche pakte ik met de start een tweede plaats. Meteen wist ik de leiding over te nemen. Lang reed ik aan kop met de tweede man dicht achter mij. Richting het einde van de manche kreeg ik last van harde armen. En moest iets het tempo laten zakken. De eerste manche tevreden op een tweede plaats geëindigd.

De tweede manche was de start iets minder. Ik moest van een zesde plaats komen. Het rijden ging goed en kwam nog weer terug na een tweede plaats. De eerste man was al te ver weg en moest ik genoegen nemen met een tweede plaats.

 

 

 

Afgelopen zondag had ik een ONK in Harfsen. De baan lag mooi en de training ging best goed. Met een 30ste tijd was ik wel redelijk tevreden.

De eerste manche kwam ik goed weg. De tweede bocht kwam ik in de verdrukking. Daardoor begon ik op een 24ste plaats. Het rijden ging super en kon steeds verder naar voren rijden. Uiteindelijk werd ik 13de. Zeker blij met dit resultaat.

De tweede manche kwam ik weer redelijk weg. Opnieuw in de verdrukking bij bocht twee. Opnieuw ging ik rond een 24ste plaats het bos in. Het rijden ging wel oke en kon nog een paar plaatsen naar voren rijden. En wist als 17de te finishen. Door diskwalificatie van twee rijders werd ik doorgeschoven na een 15de plaats.

Totaal werd ik 14de. Een stijgende lijn word nu zeker zichtbaar en kijk uit na de dutch masters in Rhenen met hemelvaart!

Met vriendelijke groet,

Marco Leerink

 

 

Reacties zijn gesloten.

Like onze pagina

Husqvarna

Openingstijden

Maandag: 09:00 tot 18:00 en van
19:00 tot 21:00
Dinsdag: 09:00 tot 18:00
Woensdag: 09:00 tot 13:00
Donderdag: 09:00 tot 18:00
Vrijdag 09:00 tot 18:00
Zaterdag 09:00 tot 13:00